Λινα Σακκα Χρανιωτησ - Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού / Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της.

Λινα Σακκα Χρανιωτησ - Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού / Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της.. «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» Η λίνα (σταυρούλα) σακκά (κύμη, 10 ιουνίου 1976) είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Αν δω κάποιον και μ' αρέσει, θα τον φλερτάρω.

Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, γιώργο χρανιώτη. Η λίνα σακκά παρόλο που βγήκε στα πράγματα τη χρυσή εποχή του lifestyle, τότε που τα περιοδικά έδιναν γη και ύδωρ για ένα εξώφυλλο, εκείνη ποτέ δεν μπήκε ακριβώς στο παιχνίδι τους. Αν δω κάποιον και μ' αρέσει, θα τον φλερτάρω. Η λίνα (σταυρούλα) σακκά γεννήθηκε στην κύμη στις 10 ιουνίου 1976.η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του αντ1 «η εκδρομή». Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός λίνα σακκά γεννήθηκε στις 10 ιουνίου 1976 στην κύμη.

Γιώργος Χρανιώτης - Λίνα Σακκά: Ξανά μαζί 16 χρόνια μετά ...
Γιώργος Χρανιώτης - Λίνα Σακκά: Ξανά μαζί 16 χρόνια μετά ... from www.tlife.gr
Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια. Το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους που σήμερα είναι εννέα ετών. «είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια, έτσι έχω μάθει στο παιδί μου». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός λίνα σακκά γεννήθηκε στις 10 ιουνίου 1976 στην κύμη.

Η λίνα σακκά γεννήθηκε το 1976 στην κύμη και μεγάλωσε στην αθήνα.

Μεγάλωσε στην αθήνα και αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές στο θέατρο τέχνης. Λινα σακκα fan page is with lina sakka. Είμαστε μια οικογένεια άλλου τύπου. Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι; Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια. Πιο συγκεκριμένα, η λίνα σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της.

Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα. Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού from www.fhw.gr
Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα. Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, γιώργο χρανιώτη. Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Πιο συγκεκριμένα, η λίνα σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου.

Λινα σακκα fan page is with lina sakka.

Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα. Και το song της ταιριάζει, και η chocolate.να την περιχύσεις με τέτοια δηλαδή. Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, γιώργο χρανιώτη. Λινα σακκα fan page is with lina sakka. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της. «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια.

Η λίνα σακκά γεννήθηκε το 1976 στην κύμη και μεγάλωσε στην αθήνα. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια. Και το song της ταιριάζει, και η chocolate.να την περιχύσεις με τέτοια δηλαδή.

Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού from www.fhw.gr
Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Και το song της ταιριάζει, και η chocolate.να την περιχύσεις με τέτοια δηλαδή. Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν στο τέλος της παράστασης, η λίνα σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους! Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Η λίνα (σταυρούλα) σακκά γεννήθηκε στην κύμη στις 10 ιουνίου 1976.η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του αντ1 «η εκδρομή». «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί». «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του.

Πιο συγκεκριμένα, η λίνα σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου.

Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της. Το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους που σήμερα είναι εννέα ετών. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: Είμαστε μια οικογένεια άλλου τύπου. Πιο συγκεκριμένα, η λίνα σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η όμορφη ηθοποιός έκανε γυμνή φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας της παράστασης. Η λίνα (σταυρούλα) σακκά γεννήθηκε στην κύμη στις 10 ιουνίου 1976.η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του αντ1 «η εκδρομή». «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα.

«η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» λινα σακκα. Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν στο τέλος της παράστασης, η λίνα σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους!

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code